Даниел Панов: Дадохте ми шанс да управлявам 8 г. историческата и духовна столица. Нека продължим работата!

Мисия

25-10-2019, 09:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Хиляди препълниха до краен предел ДКС „Васил Левски“ на закриването на кампанията на ГЕРБ

Пред хиляди великотърновци, препълнили до краен предел Двореца на културата и спорта „Васил Левски“, кандидатът за кмет на община Велико Търново инж. Даниел Панов, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места от листата на ГЕРБ и СДС закриха предизборната кампания. Множеството хора от различни поколения създаде невероятна атмосфера, демонстрирайки доверието си към кандидатите.

„Няма как да не се вълнувам – 8 години съм кмет, толкова препълнена тази зала не съм я виждал. Благодаря ви за доверието и за търпението по време на ремонтите, които правехме през изминалите 8 години, за да живеем по-добре ние и нашите деца. Благодаря ви, че ми дадохте шанс да управлявам през тези 8 години историческата и духовна столица на България, че ме научихте на гостоприемство и търпение. Благодаря на Нейко Генчев за инициативния комитет и работата, която свърши, за да получи градът ни тази заслужена титла. Благодаря на родителите си, че ме възпитаха в дух на честност и почтеност. Благодаря и на човека, който през последните 30 години беше неотлъчно до мен и възпита двамата ни синове в дух на честност и родолюбие. Това е моята съпруга Даниела.

С моя отбор на ГЕРБ и СДС проведохме една почтена кампания. Чака ни много работа, нямаме време за губене. Тази седмица беше представена книгата на Тодорка Недева за кметовете на старата българска столица и аз с изненада разбрах, че от 1877 г. до 2019 г. съм 43-тата личност кмет на този град. Нищо не е случайно! Искам да ви пожелая да се обичате и да учим децата си да обичат Велико Търново и България. Да почитат и предават традициите и семейните ценности.“ – така, под бурните аплодисменти на хиляди старостоличани, кандидатът за кмет на община Велико Търново инж. Даниел Панов се обърна към присъстващите, препълнили ДКС „Васил Левски“.

Невероятен спектакъл поднесоха „златните момичета” на България. Националният ни отбор по художествена гимнастика за предстоящите Олимпийски игри в Токио 2020 представи за първи път пред публиката на Велико Търново специалната си продукция.

Великотърновци се насладиха и на изпълненията на фолклорен ансамбъл "Чинари", дует "Ритон" и вокален квартет "Петте сезона" с маестро Стефан Диомов, 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов