22 000 лв. са нужни, за да може Петър отново да проходи

Животът

27-10-2019, 11:00

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Младият мъж е на легло от 12 години след тежка катастрофа

Петър Иванов е едва 30 годишен здрав, работоспособен мъж, когато претърпява тежък пътен инцидент край с. Шереметя, който го оставя обездвижен от кръста надолу вече близо 12 години.

Веднага след катастрофата последва операция, в която освобождават компресията от гръбначния мозък, за да може крайниците му да не са под напрежение.

Неговата майка се връща от Испания, където пребивава, за да го издържа, но не след дълго се разболява от рак и почива. В същия период от време, в пътен инцидент загива и братът на Петър... Нелепо, нали?

Петър остава обездвижен, без роднини и без нито един човек до себе си.

Единственият човешки контакт, който Петър осъществява, е с назначената му социална работничка, която го обслужва по три часа на ден. През останалото време Петър е прикован за леглото си и е изолиран от света, но с неспирната надежда, че някога някъде, някой ще му помогне и той ще има възможност да изпълни единствената си мечта - да проходи отново...

В чуждестранна клиника предлагат на Петър трансплантация на стволови клетки, които да възстановят сетивността в крайниците му и след множество физиотерапии и раздвижвания, дават огромни шансове отново да проходи. 

Нужната сума за лечението е 80 000лв. които той не може да събере от никъде, тъй като си няма никого на този свят, който да му помогне. На помощ, обаче идват приятели, които провеждат неспирно дарителска кампания и в банковата сметка на Петър вече са постъпили близо 60 000лв. Остават още 22 000 лв. до сбъдването на мечтата на младия мъж!

Петър разчита на всички нас! Ако искане да можете да подадете ръка, направете го по следния начин:

 

Петър Господинов Иванов
UniCredit Bulbank:
IBAN: BG81 UNCR 7000 1523 0146 24
BIC: UNCRBGSF


https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-petar-da-prohodi-otnovo-166?fbclid=IwAR3AliaUNQJzJyjqwY4Nixubve-er-4BenYAYU0C7BYvwI0Oi5LSdxfaaRQ



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов