Турнирът „Малки великани” продължава във Велико Търново

Спорт

05-11-2019, 09:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Националната верига се провежда за втора поредна година в 8 града

На 6 ноември в Дворец на културата и спорта „Васил Левски” ще се проведат срещите по мини волейбол за учениците от зона Велико Търново. Велико Търново е втората зона на квалификации в ученическия мини волейбол турнир „Малки великани” за Купата на Булстрад. На 6 ноември в Дворец на културата и спорта „Васил Левски” ще бъде излъчен отбор, който да представи зоната на финала в края на месеца.

Националната верига се провежда за втора поредна година, като срещи на ученически смесени отбори 5-6 клас ще се проведат в общо 8 града. Очаква се в „Малки великани” да се включат над 800 деца от 100+ училища от цяла България. Организаторите са подготвили страхотни изненади за участниците, специални гости на събитията, а голямата награда, която ще грабне отборът-победител на финала в Разлог на 29, 30 ноември 1 декември, ще бъде спортен лагер. Националната верига по мини волейбол „Малки великани” за Купата на Булстрад се осъществява с подкрепата и съдействието на община Велико Търново и Българска федерация по Волейбол.

“Малки великани” е дългосрочна инициатива в подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов