Медиатори от Амалипе ще отбележат в областта Деня на толерантността

Животът

12-11-2019, 13:16

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Флаери и балони ще ни напомнят да уважаваме всички хора

Център „Амалипе“ ще отбележи Международния ден на толерантността на 16 ноември 2019 година с кампании в страната. Събитията се организират от Центровете за развитие на общността – структури на „Амалипе“, формирани в 15 общини, заедно с местните клубове за развитие и училища, участващи в образователната програма „Всеки ученик ще бъде отличник“, както и преподаватели, студенти, представители на институции, граждани, активисти и приятели.

 

На 15.11.2019г. от 11.00ч. - Младежи и доброволци към Център ,,Амалипе“ ще раздават пред сградата на Община Велико Търново флаери  и балони с толерантни послания, а всеки минувач ще може да напише на флипчарт какво е да си толерантен.  

 

Същият ден Образователният медиатор, заедно с Ученическия съвет ще отбележи  Международния ден на толерантността в стражишкото  СУ „Ангел Каралийчев”. Ученици и учители ще получат лентички с послания за толерантността.

 

В Павликени Образователните медиатори към ,,Амалипе“ Никола Георгиев, Стефан Стефанов и Златко Георгиев ще отбележат Международния ден на толерантността 16-ти ноември. Събитията ще бъдат в гр. Бяла черква, Павликени и с. Батак.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов