Инициират голяма среща на младежки организации във Велико Търново

Мисия

27-11-2019, 15:04

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Идеята бе представена пред заместник-кмета Снежана Данева-Иванова

 

Голяма среща на младежките организации и сдружения предстои да бъде инициирана в началото на следващата година във Велико Търново. На събитието подробно ще бъде представена дейността на Национален младежки форум и свързаните организации, както и водещите теми, вълнуващи младите хора.

Идеята бе представена пред заместник-кмета на Велико Търново Снежана Данева-Иванова от представители на Националния младежки форум. Общината може да осигури логистична подкрепа за събитието, коментира Снежана Данева-Иванова. Тя запозна гостите с дейностите на Градски ученически парламент, Български младежки червен кръст и младежката структура на „Ротари клуб“ – „Ротаракт“ и „Интеракт“. Средно по пет проекта се работи във всяко училище във Велико Търново и общината, при това – с дейното участие на учениците, посочи директорът на общинската дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“ Пенка Игнатова.

Национален младежки форум обединява повече от 50 организации от цяла България и обхваща над 100 000 млади хора. От организацията дадоха висока оценка за богатия културен живот във Велико Търново, приобщаването и дейното участие на младежите в събитията.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов