Детска Коледа на чудесата за децата на Велико Търново

Велико Търново Лайф

02-12-2019, 11:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Купонът ще се състои в Двореца на културата и спорта

Великотърновски ученици ще забият рок хитове заедно с Васко Кръпката на голямо коледно парти на 19 декември в старата столица. Купонът,пълен с много атракции, музика и анимации, ще събере стотици ученици от великотърновските училища в Спортната зала. Дядо Коледа и Снежанка ще са само част от съзвездието от приказни герои.

Градското коледно шоу се организира от местна туроператорска агенция и великотърновски аниматори, и е с подкрепата на Двореца на културата и спорта „Васил Левски“.

Децата от търновските училища ще могат да се забавляват в пет царства, където ги очакват различни предизвикателства и състезателни игри, в които ще демонстрират фантазия, сръчност и находчивост. В Балоненото царство, Рицарското царство, Олимпийското царство, Етно- царството и Рок царството ще посрещнат приказни герои, които ще проверят техните умения. За смелчаците, които участват в състезанията , са предвидени предметни награди и лакомства, осигурени от спонсори и приятели на децата.

Атракции, шоу, скечове и фолклорни надигравания, ще допълнят празничната атмосфера.

В градския коледен празник ще вземе и специално участие Васко Кръпката, който ще пее заедно с музикални таланти от СУ „Емилиян Станев“.

Селфи с Дядо Коледа, Снежанка и известния рокаджия, обещават още организаторите.

Всяко едно дете ще получи малък сувенир и изненада от Дядо Коледа.

Стотици деца, на възраст от 6 до 12 години от учебните заведения в общината, вече са се записали за голямото коледно парти, както и деца на служители на различни фирми и организации.

Детската „Коледа на чудесата“ се подкрепя и от художника Христо Керин, издателство „Атеа“, „Идеал Стандарт – Видима“, фабрика за сладкарски изделия, производител на „Арбанаси“ , фирма „Стомен“ и др.

Желаещите да участват в партито деца и родители, могат да се записват на тел. 0885 / 93 28 17, Жанет Шаркова

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов