Три факултета на ВТУ връчват дипломите на своите абсолвенти в навечерието на Студентския празник

Животът

04-12-2019, 08:00

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Преди връчването ще бъде открита годишната студентска изложба

Днес от 11,30 ч. в зала 115 на ФИИ 43 абсолвенти от Факултета по изобразително изкуство ще получат своите дипломи. Отличните студенти са 14, а четирима завършват с Отличен 6.00.

Преди връчването на дипломите ще бъде открита годишната студентска изложба.

   31 абсолвенти от Православния богословски факултет ще получат дипломите си от 10,30 ч. на 6 декември 2019 г. в храм „Свети Николай”.

22 са завършили специалност Теология, 9 са завършилите специалност Църковни изкуства - стенопис, иконопис, дърворезба.

От завършилите  ОКС „Бакалавър” с най-висок успех е Невена Вачева – 5,95, която се дипломира в специалност Църковни изкуства.

Трима магистри са пълните отличници – Лилия Николова, Димитър Кинджаков и Елена Симеонова. Негово Високопреосвещенство Великотърновският митрополит Григорий и ректорът на Великотърновския университет проф. д-р Христо Бонджолов ще връчат дипломите на студентите от Православния богословски факултет.

 

  На 6 декември 2019 г. от 13, 00 ч. в аулата на Университета ще бъдат раздадени дипломите на абсолвентите от професионално направление  3.7 „Администрация и управление” и ПН „Социални дейности“ на Стопанския факултет. Общо дипломираните студенти са 241. От тях 193 са от професионално направление „Администрация и управление“, а 48 от професионално направление „Социални дейности“. 

Общият брой на  студентите с отличен успех е 97, като петима от тях са с успех Отличен 6,00.

Вицепремиерът на Република България г-н Томислав Дончев и ректорът на Великотърновския университет проф. д-р Христо Бонджолов ще връчат дипломите на отличните студенти.

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов