Учениците на ПМГ правят концерт в помощ на 12-годишно дете от Левски

Животът

07-12-2019, 13:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Учениците на ПМГ правят концерт в помощ на 12-годишно дете от Левски

Благотворителен коледен концерт организират учениците на ПМГ „Васил Друмев“ във Велико Търново. Той ще се проведе на 17 декември, вторник от 19.00 часа  в читалище „Искра”.

Средствата, които ще се съберат, ще бъдат дарени на Раяна Николова от село Градище, общ. Левски, която има нужда от тях, за да проходи. Тя е на 12 години. Когато е била на една година и е открита Детска церебрална парализа /ДЦП/ спастична квадрепареза.
Талантите, които ще се включат са Исидора и Ния, които ще ни покажат вълшебството на цигулките; момичетата от Виргиния балет; Гала Захариева и Ивена Коджейкова; ДТС “ Искрици“; Силван Иванов ще ни пренесе в магическия свят на чудесата; Гергана Стоянова и Лилия Ангеличева; Рок групата Hashtag. Ученици от ПМГ също ще покажат певческите си дарби. Това са Дарина Василева, Мария Йонкова и Малин Ямелиев. С танц ще се представят момичетата от The center.

Цена на билетите на цена 3лв. ще се продават на място преди началото на събитието, както и на 16-ти декември в ПМГ “ В. Друмев“, съобщават организаторите.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов