Въвеждат временна организация на движението по пътя Беброво – Елена

Мисия

15-12-2019, 16:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Причината е в монтиране на стационарна камера за тол таксите

Община Елена уведомява водачите на моторни превозни средствата, жителите и гостите на града и селата, че от 16 декември (понеделник) до 20 декември, включително, (петък) 2019 г. се въвежда временна организация на движението по Републикански път II-53 „Беброво-Елена“, км 48+520 (в района на „Стария дъб“, ул. „Килъжевци“).

Причината за временната организация на движението са дейности по изграждане на стационарна контролна единица електронна система за събиране на таксите за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства с обща технически допустима максимална маса над 3.5 тона (Тол) и на база време за леки автомобили с обща технически допустима максимална маса до 3.5 тона (електронна винетка).

Въвеждането на временната организация и безопасност на движението се отнася само за светлата част на деня – от 8.30 ч. до 17.00 ч., съгласно линеен график.

Община Елена апелира към водачите на моторни превозни средства да бъдат особено внимателни в този пътен участък, за да се осигури безопасна работа на пътното платно по време на строително-ремонтните дейности.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов