Евродепутатът Ева Майдел подкрепи коледната инициатива на ЦНСТ във Велико Търново

Животът

19-12-2019, 12:31

Снимка:

пресофис Ева Майдел

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Тя изпрати на партньорите си картички, изработени в Арт работилницата на Центъра

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, която има Европейски информационен офис във Велико Търново, изпрати коледни картички до своите партньори и съмишленици в региона, изработени от Арт работилницата при Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост.

 „Община Велико Търново е една от най-ефективните у нас по отношение на работата в сферата на социалната дейност. Важно е, че продължават да се изграждат и нови услуги, така че възможно повече деца и граждани в неравностойно положение да получават адекватна подкрепа. От изключително значение е обаче и ние като общество да бъдем по-толерантни и помагащи на всички хора в затруднение, не само в празнични дни, а редовно.“ Това заяви Ева Майдел.

Евродепутатът редовно подкрепя социалните услуги в Община Велико Търново. Освен ежегодното участие в празници инициативи покрай Коледа, Великден, Баба Марта, през 2017г. тя дари специализирани прибори за хранене по време на посещение на Дневен център за деца с увреждания „Дъга“ във Велико Търново.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов