Инж. Дилян Млъзев : Нека с добра воля, здрав разум и общи усилия доведем до успех всяко едно дело

Мисия

25-12-2019, 11:58

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Празничен поздрав на кмета на община Елена

Уважаеми съграждани,
Скъпи гости и приятели но община Елена,
 

Озарени от светлото чудо на Рождество Христово, забравяме лошото и отваряме сърцата си за добротата, даваме сила и подкрепа на слабите, утеха и надежда на страдащите. И всяка грижа за ближния и солидарност с чуждата болка ни правят достойни хора.
Коледа е светъл празник и послание за добротворство, за сътворяване по едно малко чудо всеки ден, за да сме удовлетворени и готови за предстоящите дела.
Изпращаме една нелека, но резултатна за община Елена година. Приключихме важни инфраструктурни проекти, бележим напредък при реализацията на други, полагаме основите на нови. Работим за съхранение и популяризиране на културно-историческото наследство, провеждаме все по-интересни и съдържателни събития, празниците ни се радват на небивал интерес. Град Елена и районът се развиват и утвърждават като добро място за живеене и привлекателна туристическа дестинация.
Новата година идва с още по-големи предизвикателства. Ако сме заедно и се подкрепяме, ще се справим. Нека с добра воля, здрав разум и общи усилия доведем до успех всяко едно дело. Да си пожелаем 2020 година да е спорна и ползотворна, да влезе във всеки дом с много здраве, късмет, мир и любов.


ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

ВЕСЕЛИ, СВЕТЛИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЦИ!

инж. Дилян МЛЪЗЕВ

Кмет на община Елена

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)