Годишен Хороскоп 2020 – зодия Водолей

Велико Търново Лайф

29-12-2019, 11:00

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Очаква ви изключително интересна година

Годината ще е много успешна за Водолеите. Повечето представители на този зодиакален знак ще си намерят добра работа или пък пред тях ще се разкрият изкусителни възможности за растеж в службата. Но трябва да изкорените своя песимизъм и неувереността в собствените си сили и възможности. Обърнете внимание на бъбреците си и избягвайте тежката храна. Движите се с много висока скорост тази година, във всички сфери. Ще усетите вътрешната сигурност, която търсихте. Юпитер ще влияе на действията Ви в посока към по-голяма сигурност в широкия смисъл, във всички области. Вашият консерватизъм ще Ви даде възможност да се отървете от някои материални проблеми. Това ще Ви даде свободата да преминете на по-висока скорост, за да развивате и движите проектите си. Има какво да се желае във взаимоотношенията Ви. Очаква ви изключително интересна година. Не толкова често хора, предпочитащи да работят много получават възможност да реализират плановете и мечтите си само благодарение на късмет. В самото начало на годината Водолейте могат да разчитат на доста удачни обстоятелства – талантите им ще бъдат забелязани от хора, които могатда се превърнат в техни покровители или съмишленици. Не трябва да проявявате инициатива и да се опитвате да бъдете лидери – през тази година е най-добре да играете изпълнителна роля – резултатите от това ще видите след няколко месеца.

Любов и семейство

През 2020-та много Водолей ще направят неприятни открития: някои приятели ще свалят маските си и ще се окажат не съвсем приятели! Отнесете се към това философски и не се затормозявайте – ще Ви бъде по-полезно, отколкото да се затворите в себе си и да се озлобите към тях.

Нова любов (по-скоро платонична) може да Ви сполети през зимата. Това ще бъде непознато преживяване за Вас, чувствата, които ще изпитате ще граничат с обожествяване на човека, с който съдбата ще Ви срещне. Общуването с него ще внесе в живота Ви духовен подем.

Здраве

Правилното хранене е ключът към здравето на Водолей през 2020-та. Органите на храносмилателната система ще бъдат особено уязвими, както и черният дроб. Не става дума за диети, а за здравословно хранене, което ще Ви се отрази изключително благотворно.

Ваканцията планирайте за юли-август и посетете места, където ще можете да научите нещо ново и интересно.

Успех

Вашият успех има история, водеща началото си от 2018-та година. Идеите и плановете, направени преди 2 години ще се осъществят през 2020-та. Всичко това ще се случи с подкрепата на приятели, съмишленици или роднини.

Най-доброто време за Водолей е началото на годината. Юли и август са месеците, когато е добре да не направите или предприемате нищо ново.

Хороскоп на Водолей за 2020 по месеци:

Януари

Открийте “златната среда” между деловите и личните си отговорности и потребността да се отдадете на заслужен отдих. Трябва да обсъдите поведението си с хората около вас, също и това, което ще се случи. Емоционалното ви състояние се стабилизира, постепенно добивате увереност в себе си. Възможно е на много от вас да се наложи спешно да пътуват в чужбина, за да решат делови проблеми – и свои, и на близки, които са зад граница. Въоръжете се с търпение, упоритост и смирение. Ако мислите и чувствата ви са насочени в положителна посока и са позитивни, то към вас тече положителна космическа енергия и животът ви се преобръща към още по-добро. Като погледнете трезво, всичко, за което се тревожите е незначително и вие нямате огромни и нерешими проблеми, които да ви тревожат. Вие ги познавате – и друг път сте разменяли с тях остри фрази. Разбира се, че ще има случаи, когато ще се чувствате изморени от битките в интимния си живот и ще имате само едно желание – спокойствие и малко самота. Имайте предвид, че всяка погрешна крачка сега ще ви коства много в бъдеще, така че е важно да бъдете съсредоточени и внимателни. Не позволявайте да ви използват хора, които са много меркантилни и които в алчността и злобата си няма да имат спирачки. В семейството си срещате известни трудности с партньора си, трудно се съгласявате да ви управляват, без да се вслушват в мнението ви. Лесно е да отворите сърцето си, щом се чувствате на мястото си. Вие веднага напрягате силите си и попълвате получилите се липси в авоарите ви.

Февруари

Високопоставена личност може да прояви необикновена лоялност към вас. Вие сте много ангажирани с неща, които са свързани или поне поставят началото на нова дейност, която след време може да ви донесе нови материални успехи. Не сте склонни към раздяла и заради това е по-добре да щадите чувствата на другия. Още през първата половина на периода ще се чувствате изпълнени с достатъчно енергия, за да се справите с по-голяма част от ангажиментите си на работното място. Почивайте и се забавлявайте както намерите за добре. За всички вас този месец ще бъде много интересен и забавен. Повече от вас внасят доброта в екипа, с който работят, но това не значи, че трябва да се оставяте да ви използват. В любовта не крийте чувствата си. Част от вас ще узнаят за скорошната поява на още един член на семейството ви. Самият факт, че вие вървите напред без колебания и без страх – поне видимо не го показвате, ги дразни и са готови да съчиняват злобни лъжи само и само да спрат успешния ви ход напред. Периодът е сложен, изпълнен с неочаквани събития и възможности.

Март

Сред приятелите ви има такива които няма да могат да скрият сарказма си по повод на вашите успехи. До средата на месеца не пренебрегвайте предупрежденията, отправени ви от приятел или от интимната половинка. До средата на месеца се информирайте добре и обмисляйте внимателно решенията си, за да се възползвате на сто процента от предоставените ви от съдбата шансове. В случай че бъдете подложени на сериозен натиск, то по-разумно е да се отдръпнете за известно време и да отстъпите ръководещата роля на някой друг. Здраво и упорито работете. Около средата на месеца ще получите първите положителни резултати от вложените от вас усилия. Не правете заеми, но ако колега ви помоли за пари, не му отказвайте. Дори и в любовта си ще имате нужда от почивка и усамотение. Пазете се от гнева си. Възможни са промени за много добро в дома ви. Пазете се от обостряне на хронични заболявания. В никакъв случай не изпадайте в паника. В същото време се вглеждайте във всеки документ, който ви се предлага за подпис. Стремете се още в първите дни на месеца да засилите социалната си активност, тъй като благодарение на нея ще си осигурите подкрепата на влиятелна особа или на цяла група хора, които и друг път са заставали зад изложените от вас идеи.

Април

Цялото това напрежение ви изнервя и ви кара да се чувствате подтиснати. Обърнете малко внимание и на собственото си здраве. Обърнете внимание на детайлите в документите, под които слагате подписа си. Имайте предвид, че професионализмът и точността ви ще бъдат оценени по достойнство от влиятелните особи в обкръжението ви. Роднините ви също ще имат към вас много претенции ще ви затрупват с ангажименти, които вие ще отказвате. През целия месец внимавайте с новите запознанства, за да си спестите неподходящите приятелства, които също могат да ви провалят. Тези от вас, които са самотни, ще имат прекрасния шанс да срещнат любовта на живота си. Влизате в просперираща среда или група. В любовта ще имате шанс да изживеете нови и непознати до момента емоции. Светла жена се мъчи да ви подведе. Имайте предвид, че заради сега вложената от вас енергия в бъдеще ще бъдете възнаградени. Може да се отпуснете и да забравите страховете си. Заради социалната си активност ще установите полезни контакти, но също така и ще се откриевъзможност да увеличите благосъстоянието си, ако използвате правилно предоставените ви шансове. Телец ще ви помогне, ако поискате от него помощ.

Май

През втората половина на месеца следвайте умерено темпо на работа, като следите спазването на сроковете, които са ви поставени от началник или друга високопоставена особа. Вие самите не обещавайте неща, които не можете да свършите. Една подкрепа от високопоставена личност ще стане причина да помислите за разширяване на бизнеса си. Постарайте се да конкретизирате какви очакванияимате от хората, с които работите в тясно сътрудничество. Любовта ви ще разцъфти през втората половина на месеца. Загърбете грижите и мислите, свързани с работа и отговорности. Всичко зависи само от вас. Не поемайте никаква инициатива, скрийте се и не излизайте на предна линия, за да избегнете неприятностите. В най-трудните ви моменти се налага да решавате въпроси, свързани с финанси и ги решавате така, че хората около вас остават с отворена уста. Създават нови контакти, получават важна информация. Този период е добър за нови запознанства, които да ви обогатят и да ви донесат дългоочаквано разнообразие. Пазете се от нежелани срещи с хора, които се мъчат около средата на месеца да ви развалят настроението. Животът ви чака с нови изненади. Не се намесвайте в чужди дела, бъдете нащрек.

Юни

Пречупете характера си. Още през първата половина на месеца ще се открие възможност да изградите основите за занимания, от които и ще печелите добре, и в същото време ще стабилизирате позициите си в деловата сфера. В случай че има възможност да сложите край на стар спор или на съдебно дело, на всяка цена се освободете от него, за да направите място в живота си за новото и по-доброто. През почивните дни е добре да бъдете повече сред природата, но не се претоварвайте, а заложете на приятните разходки с приятели или с любимия човек. Пазете се от лицемери, които ще се опитат да ви подведет. Много от вас наблягат на контактите с хора, които са от значение за тях. Пътуванията ще бъдат доста изтощителни за вас и няма да се отразят много добре на кариерата ви. Финансовите ви постъпления чувствително се стабилизират, но е необходимо да изключите всякакви рискове и нови вложения в тази сфера. Възможни са обостряния на хронични заболявания. Понеже месецът е благоприятен за любовни авантюри, внимавайте да не загубите заради нещо дребно и временно една невероятно солидна връзка. Постарайте се да организирате времето си рационално, за да имате достатъчно часове за пълноценен отдих и в същото време да изпълнявате задълженията, които не търпят никакво отлагане във времето. Материални придобивки. Прогресът ви в професионалната сфера ще е повече от неоспорим факт, особено ако знаете какви са очакванията ви. Напрежението ви се отразява. Добре ви се отразяват малки разходки сред природата.

Юли

Забравете служебните проблеми. Покажете на всички, че вече сте спокойни и настроението ви е много по-добро. До края на месеца избягвайте на всяка цена пререканията с хора от прякото ви обкръжение или със заемащи високи постове. Трудностите от изминалите месеци ще отстъпят място на благоприятното стечение на обстоятелствата що се отнася до личните ви дела и копнежите ви. Концентрирайте усилията си върху възможността да развиете инициативите, за които храните големи надежди. Постарайте се да организирате инициативите си така, че да успеете да приключите с всичко важно в сроковете, които са определили началник или друга влиятелна особа. Още с настъпването на месеца е задължително да овладеете емоциите си, за да успеете да преминете през периода колкото е възможно по-безболезнено и най-вече да извлечете максимални ползи от него. Ще имате много приятелски събирания, на които ще ви бъде приятно и ще си почивате психически. Неочакван подарък ви стопля сърцето. Помислете от кого можете да очаквате подкрепа и пълноценна работа и с кого да работите. Нещата в личния ви живот са по-стабилни и това ви улеснява. Вероятно няма да избегнете спора, но можете със сигурност да предотвратите скандала. С готовност се насочете към цялостна промяна на начина си на мислене, особено ако с това ще спечелите по-голям брой поддръжници! Ангажираността ви значително ще нарасне през втората половина на месеца, когато на голяма част от вас ще бъде отправено примамливо предложение за работа. Опитайте да се забавлявате повече и да се откъсвате от напрежението за няколко часа на седмицата.

Август

Ще изберете правилно решение, но много зависи от това как ще го приложите. С добре подбрани ходове може да постигнете голяма част от целите, които си поставихте неотдавна в професионалната сфера. Сега е много добър период за сключване на договори, които да осигурят работата ви през следващите месеци. Доверете се на подчинените си, но дръжте делата в ръцете си. Трудностите ви идват от вашата разсеяност и изоставането от графика ви. Възможно е обаче отново да се изправите пред някои препятствия, които са ви спъвали в миналото. Добре е да понамалите изискванията си към близките си, не всеки може да отговори на очакванията ви. Около средата на месеца моментът е подходящ да подобрите квалификацията си, особено ако това ви помогне да заемете и по-добра позиция в професионалната сфера. С позитивен знак ще бъде за вас настъпващият месец! Ще постигнете значителен напредък по своя инициатива, като не е изключено и да поставите ново начало на проект, който да ви носи солидни приходи, както на този етап, така и в бъдеще. Избягвайте да проявявате свръхчувствителност спрямо критиките, които ви отправят ваши колеги, началник или клиент. Още повече, че честността ви е предизвикала уважението на много хора. Може да се насочите към продължително пътуване, свързано с деловата ви дейност.

Септември

Всеки би ви обещал подкрепа, но никой няма да спази обещанието си. Постарайте се да не пренебрегвате личния си живот за сметка на професионалния. Спазвайте дистанция в отношенията с приятели, които не познавате достатъчно добре, особено ако искате да споделите професионалните си идеи. Човек от дома ви може да замине за чужбина, за да урежда важни делови въпроси. Социалната ви активност значително ще нарасне. Очакват ви признание, допълнителни пари и възможности за нови дейности. Ако до средата на месеца проявявате колебание, това само може да ви отдалечи от постигането на стремежите ви. Вярвате само на себе си. Дори и на моменти да се чувствате изморени, важно е да поддържате темпото, а останалото ви малко време да посветите на пълноценен сън и на релаксация. През последните дни на месеца забавете темпото на работа и отделете достатъчно време за почивка. Бъдете внимателни дори и при елементарни домакински процедури.

Октомври

Полагайте грижи за здравето си! Ще установявате контакти с държавни органи, които ще ви помогнат да решавате нещата си много по-точно и постепенно. Пазете се от воден знак. През втората половина на месеца ще имате възможност да започнете работа по проект, който от известно време обмисляхте. Във важен за вас момент се е видяло, кои са били най-верните ви хора. Не допускайте повишаване на телесното тегло – заложете на позитивните мисли, умереното физическо натоварване и достатъчно сън, от който се нуждаете. В семейството ви цари мир и разбирателство. Повечето от вас, които са свободни, ще имат възможност да се запознаят с личност, която ще играе положителна роля в живота им. Пазете се и от измами. Изисква се огромно усилие на волята да се контролирате. През втората половина на месеца живейте за мига. Пазете се от интриганти сред колегите ви. Пазете се от собствения си характер.

Ноември

С тези задачи трябва да се справите през първата половина на месеца. Не бързайте да взимате важни решения и най-вече не се поддавайте на емоциите си! Стремете се да използвате позитивите от осъществените от вас пътувания по работа. Дава ви се шанс и всичко след това зависи само от вашата амбиция и работоспособност. Наситен на събития ще е настъпващият месец за вас. Може да ви поканят на среща със стари приятели около 17, 24, 26 и да останете много доволни. Дайте приоритет на тези свои ангажименти, които може да ви осигурят спокойствие във финансово отношение и в същото време ще ви гарантират добро развитие в професионалната сфера. Неприятни разговори, които ще ви отворят очите и ще разберете, че чернооки мъж и жена не са били ваши приятели, а напротив – правели са всичко възможно да се сгромолясате. Сега точно не е време да сменяте нито партньори, нито съдружници. Планирайте внимателно коледните подаръци и покупките за почивните дни. Рисковете почти винаги са на ръба на доброто и злото. Човекът, с когото искате да свържете живота си, го заслужава. Предходните весели дни на безгрижие и празници са отминали и сега пред, вас стои много работа, която трябва да свършите много стриктно, само както вие умеете и не допускайте от мързел да проявите немарливост. Всяко пътуване е много ползотворно и ви носи нови познанства. Наблюдавайте нещата около себе си много внимателно. Рискът е доста голям и трябва много да внимавате.

Декември

Обадете се на приятели, с които отдавна не сте чували. Тези, които се занимават с търговия, ще имат успехи. В любовта проявявайте разбиране към потребностите и желанията на интимната си половинка. Иска ви се и на вашата улица да изгрее слънце и то ще изгрее в най-скоро време. По принцип пътищата в страната, а при някои и в чужбина, са доста уморителни и не особено спокойни. Сега е моментът да се заемете сериозно с кариерата си и да потърсите адекватно възнаграждение от работодателите си. Около средата на месеца е добре да насочите усилията си към членовете на семейството. Не е сега момента да се опитвате да ги сплотите, защото всеки гледа със съмнение към другите. Сега парите сами идват към вас, без да се налага да правите нищо. Вероятно е да направите нарушения и да имате проблеми със закона. Любовта ще заема важно място в живота ви, така че не спестявайте малките жестове на внимание към интимната си половинка.

 

Източник : sanovnik.at

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)