„Етър“ започна подготовка с 23 футболисти - velikotarnovo.utre.bg

„Етър“ започна подготовка с 23 футболисти

06 януари 2020, 14:15 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

Част от играчите днес направи първа тренировка на терена „Трифон Иванов“

Подготовка за пролетния полусезон започна „Етър“. Част от играчите днес направи първа тренировка на терена „Трифон Иванов“, докато другите минаваха медицински прегледи, а утре двете групи ще се разменят. С 23 футболисти разполагат в момента „виолетовите“.

Тренировки с отбора започна халфът Божидар Кацаров, който се очаква утре да подпише договор. Кацаров идва от „Царско село“, където игра в последните три сезона. Подготовка с отбора започнаха и Димитър Байдаков и Димитър Цонев от дублиращия отбор, като и двамата ще бъдат на лагерите в Сандански и Турция. В тима отново са и юношите Кольо Станев и Стелиян Добрев.

С още двама играчи се раздели „Етър“. Румен Руменов премина в „Арда“ (Кърджали), а днес бе оформена раздяла по взаимно съгласие с нападателя Крис Гади. Ново име в треньорския щаб е Марин Стефанов, който ще бъде плътно с първия отбор, но ще продължи да води и дублиращия тим.

В сряда отборът заминава за Сандански за първата част от подготовката. Там ще бъде до средата на месеца, като на 15 януари ще направи и първата контрола срещу „Струмска слава“. От 17-и заминава на лагер в Турция.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета