Столични лекоатлети бяха на 9-дневен лагер във Велико Търново - velikotarnovo.utre.bg

Столични лекоатлети бяха на 9-дневен лагер във Велико Търново

11 януари 2020, 10:22 | Мария Христова
  • Снимка:
    ОП Спортни имоти

  • Снимка:
    ОП Спортни имоти

Това са възпитаниците на националната рекордьорка на скок дължина Магдалена Христова

На 9- дневен лагер във Велико Търново бяха лекоатлети от столичния спортен клуб „Приорити спорт“. Националната рекордьорка на скок дължина в зала за жени и девойки Магдалена Христова доведе в старата столица възпитаниците си, за да ползват прекрасната база на Спортен комплекс „Ивайло“, който разполага с открита и закрита лекоатлетически писти и зала за общо- физическа подготовка. Магдалена Христова бе една от най-добрите ни атлетки в скока на дължина и спринта, като записа финали на европейски и световни първенства в кариерата си.
Тя е и една от най-активните лектори в програмата „Детска атлетика“, основател и на спортен клуб „Приорити спорт“, който е организатор на няколко спортни събития, както и на популярната детска атлетическа лига „GOKIDS!”.
Опитната атлетка бе много доволна от създадените условия за подготовка на състезателите преди поредицата държавни първенства по лека атлетика във всички възрастови групи. Любопитно е, че неизменно с нея в залата бе и малкият и син, роден през май миналата година- Богомил. Нейните възпитаници показаха изключителна дисциплина и отдаденост на учебно- тренировъчния процес в залата. Лагерът приключи с контролно състезание, в което се включиха и млади великотърновски атлети, водени от Свилен Митрофанов, които също не пропуснаха тренировките в празничните дни.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета