Представители на Карате клуб “Калоян” с участие в международен семинар по кумите - velikotarnovo.utre.bg

Представители на Карате клуб “Калоян” с участие в международен семинар по кумите

21 януари 2020, 10:57 | Мария Христова
  • Снимка:
    КК Калоян

Това са Сенсей Петрозар Шолев, сенпай Георги Дочев и състезателят по кумите Николай Лесичков

В белгийския град Лиеж бе проведен международен семинар по кумите (спаринг), организиран от Джуниър Лефевер, многократен шампион по кумите и ката.

Представителите на карате клуб „Калоян” – Велико Търново Сенсей Петрозар Шолев, сенпай Георги Дочев и състезателят по кумите Николай Лесичков взеха участие в семинара за повишаване на квалификацията си по карате. Сенсей Шолев участва в занимание по ката, водено от сенсей Юкимитцу Хасегава - световен шампион по ката.

Сенпай Георги Дочев и състезателят Николай Лесичков взеха участие в 6 тренировки по кумите, където бяха демонстрирани печеливши комбинации от удари и техника.

Джуниър Лефевер е един от най-успешните каратисти на 21 век, световен и европейски шампион, при който се е подготвял Рафаел Агаев (също многократен световен и европейски шампион). В семинара взеха участие представители от различни страни като Англия, Белгия, Израел, Словения, Хърватска, Холандия, Германия. Участието в семинара се отчита като успешно за повишаване квалификацията на инструкторите и състезателите.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета