Започват обучения за работа с платформата за виртуален маркетинг на занаятчийски продукти FairDeal

Мисия

22-01-2020, 17:02

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Форумът ще се състои на 28 януари

Започват обученията за работа с новата платформа за виртуален маркетинг на занаятчийски продукти FairDeal. Дигиталната мрежа и възможностите, които дава, ще бъдат представени на кръгла маса във Велико Търново. Форумът и обучението ще се състоят на 28 януари /вторник/ в конферентната зала на хотел „Алегро“, а началото е в 10,00 ч.

В детайли ще бъде описана цялостната концепция за работни процеси на платформата за онлайн търговия, нейните предимства, основни модули и функционалности. Обучението е със свободен вход.

Община Велико Търново кани на събитието всички занаятчии и производители от Велико Търново и региона, както и всички области, попадащи в обхвата на трансграничния регион България – Румъния.

Създаването на иновативната маркетинг система е финансирано по Програма Interreg V-A Румъния-България 2014-2020, Приоритетна ос 4 – „Квалифициращ и приобщаващ регион“. Водеща организация по проекта „FairDeal – мрежа-платформа за бърза доставка на уникални занаятчийски и фермерски продукти в района на трансграничното сътрудничество“ е Община Велико Търново. Партньори са Асоциация „Диманш“ (Румъния) (DA), Двустранна Българо-Румънска Търговска Камара (България) (BCCBR) и Национален театър "Марин Сореску" - Крайова (Румъния).

FairDeal е уеб-базирана платформа, която ще бъде достъпна от всяка точка на света и ще скъси драстично пътя между производители и потребители. Голямо предимство e възможността за интеграцията й с доказани търговски портали. Платформата представлява софтуерно приложение, осигуряващо виртуална информация за продуктите и дейността на заинтересованите представители на целевите групи – търговци и занаятчии от трансграничния регион.

Взаимодействието между традиционни форми на промоция, маркетинг и иновативни решения, цели насърчаване на предприемачеството, даване на нова насока в развитие и повишаване ефективността на малкия и среден регионален бизнес. Проектът дава повече възможности за самостоятелна заетост, трудова мобилност и надомна работа.

Община Велико Търново осигурява възможност и за дистанционно обучение за работа с платформата. Всички въпроси заинтересованите лица могат да изпращат на следните имейли: mayorvt@vt.bia-bg.com; euro_vt@abv.bg, както и чрез популярното приложение Skype, чрез профил: fairdealvt@gmail.com.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)