Гл. инспектор Пламен Иванов е Пожарникар на 2019 г. в раздел Превенция

Мисия

07-02-2020, 14:30

Снимка:

МВР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметът на Свищов е Личност на годината за доброволческа дейност

Гл. инспектор Пламен Иванов, началник  на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” спечели конкурса за Пожарникар на годината в раздел „Превенция“. Националните награди се връчиха днес за 25-ти път на официална церемония в присъствието на министър Младен Маринов

Основен акцент в работата на главен инспектор Пламен Иванов е работата с деца, младежи, възрастни, самотноживеещи и трудноподвижни хора. Има съществен принос при реализирането на информационно-разяснителната кампания „С грижа за възрастните хора“. През 2019 г. на територията на Районната пожарна служба във Велико Търново, под ръководството на главен инспектор Иванов са проведени обучения  в „изнесен час на класа“ като са обучени 21 паралелки с 466 ученици.

 

По време на церемонията днес наградата за „Личност на 2019“ заслужено бе връчена на кмета на Свищов Генчо Генчев, а в категорията „Доброволно формирование на 2019“, само на една точка от победителя, на второ място бе отличено Доброволно формирование – Община Свищов „ВТ 47-01”.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов