За първи път във Велико Търново гостува цирк на сцена „Светът на чудесата“

Велико Търново Лайф

08-02-2020, 13:24

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Акробати, жонгльори, еквилибристи, балансьори и клоуни ще впечатлят малчуганите

За първи път във Велико Търново ще гостува цирк на сцена под надслов „Светът на чудесата“. Спектакълът ще е на 1 март от 10 ч. в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ и е с подкрепата на Община Велико Търново.

Цирк на Сцена „Светът на чудесата“ е един вълнуващ спектакъл, разкриващ тайните на свят, в който всичко е възможно, а човешките способности са безкрайни. Това е спектакъл, оставящ следа в детските сърца и искри от радост в очите им! Представление, събрало професионалисти обединени от любовта към едно от най-красивите изкуства – Цирковото!
Акробати, жонгльори, еквилибристи, балансьори и разбира се, клоуни, в целия си блясък, ще сътворят за Вас истинско чудо, но този път традиционният манеж ще бъде заменен от ярко осветената и бляскава сцена.

Вълнуващото илюзионно шоу на магьосника Трезор се завръща в родината след близо шест годишно турне в Испания и Палма Де Майорка. Спиращи дъха акробатични изпълнения, огромен танцуващ балон, светлинно шоу и много други изненади са само част от чудесата, които очакват великотърновските малчугани в „Светът на чудесата“.

След края на представлението всички желаещи ще могат да се снимат за спомен с анимационните герои и атрактивните артисти.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов