Тинузавър завърши като финалист в конкурса ПРОМЯНАТА

Мисия

14-02-2020, 11:25

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Великотърновската платформа за обучение получи награда от 15 000 лв.

Великотърновската платформа за обучение по математика,физика и програмиране завърши успешно на финала на конкурса за социално предприемачество, с награда от 15 000 лв. „Неща с душа“ е победител в конкурса, а Тинузавър и Академия за родители са финалисти в ПРОМЯНАТА сред конкуренция от над 100 проекта. Жури от експерти и от деца избраха победителя.

„Благодарим за подкрепата на организаторите, менторите, съмишлениците в ПРОМЯНАТА, които ни помогнаха да развием концепцията си, да разширим своята общност, да продължим напред към нови предизвикателства“, заяви Невен Боянов, съосновател на проекта. Ивайло Николов, с когото представяха Тинузавър на конкурса, добави, че това е била невероятна възможност за екипа им да развият проекта си и да се запознаят със социални предприемачи с мисия. „Продължаваме напред към промяна в образованието, за да подготвим децата на бъдещето“, допълни той.

В рамките на ПРОМЯНАТА Тинузавър и останалите четири проекта, които стигнаха до онлайн гласуване, ще получат финансиране, медийно внимание, менторска подкрепа, обучения и достъп до международната мрежа на ПРОМЯНАТА за период между една и пет години.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов