Етър посреща Лудогорец в неделя, очаква подкрепа от феновете - velikotarnovo.utre.bg

Етър посреща Лудогорец в неделя, очаква подкрепа от феновете

21 февруари 2020, 11:55 | Мария Христова
  • Снимка:
    velikotarnovo.utre

  • Снимка:
    velikotarnovo.utre

„Не си правим илюзии, но очакват от отбора отдаденост.” – каза треньорът Петко Петков

„Етър” ще посрещне в неделя от 16,30 ч. тимът на „Лудогорец” в първия си домакински мач за пролетния полусезон. „Не си правим илюзии, играем с най-добрия български отбор, но ще използваме наши шансове да отбележим гол. Аз съм оптимист, защото все пак това е футбол. Ще искам от отбора много добра тактическа дисциплина и отдаденост.” – сподели днес старши треньорът на „виолетовите” Петко Петков, който в периода 2015 – 2018 г. беше помощник треньор на „Лудогорец”.

Тимът от Разград снощи падна от италиански гранд „Интер”. Помолен да коментира играта на българския тим, Петков подчерта, че е изключително щастлив отбор като „Интер” да гостува в България. „Лудогорец” изигра един достоен мач. Трябва да отчетем голямата класа на италианците. А „Лудогорец”, с участието си в тези турнири, показва България пред света и, че все още ни има на картата.” – допълни старши треньорът на „Етър”.

Петков сподели, че още преди да дойде в „Етър” е бил наясно със ситуацията в тима. Сега целите пред него са избегне баражите и да остане в А група. Затова отборът е пределно мобилизиран. Днес отец Петър отслужи водосвет за здраве и успех на стадион „Ивайло”, а старши треньорът призова феновете на клуба да дойдат и да подкрепят футболистите.

Още днес от 15 ч. на касата до Спортния диспансер ще започне предварителната продажба на билетите за двубоя в неделя. В събота касите ще работят от 10 ч. до 17 ч. В неделя от 12 ч. ще работи касата на Фен магазина, а от 14 ч. ще отворят и всички други каси.

Паркингът пред стадион „Ивайло” ще бъде затворен в неделя от 8 ч.

Междувременно станаха ясни и съдийските назначение – в неделя мачът ще бъде ръководен от Никола Попов от София. Негови асистенти ще са Мартин Венев и Петър Митрев. Четвърти съдия ще е Николай Йорданов.

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета