17 творчески състава в Горнооряховско се включиха в концерт за Деня на самодееца

Велико Търново Лайф

25-02-2020, 14:41

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Те са част от клубовете на пенсионера

17 творчески състава от клубовете на пенсионера от община Горна Оряховица взеха участие в концерт, посветен на Деня на любителското художествено творчество – 1март. Проявата се организира от общинската структура на Националния съюз на пенсионерите със съдействието на Община Горна Оряховица.
Концертът на самодейците уважиха заместник-кметът Пламен Мадемов, Милена Николова – главен специалист „Образование и култура“ в отдел „Хуманитарни дейности“ и общинският председател на Съюза на пенсионерите Николинка Костова.
Чрез музиката, танца, словото и песните вие не спирате да отдавате неуморно своята енергия в популяризирането на културата и изкуството българско. Благодаря ви, че влагате от своето лично време, за да правите нашите делници и празници много по-пъстри и много по-усмихнати. В навечерието на празника ви пожелавам здраве, лично и творческо дълголетие, много дух и много енергия, с които не само да популяризирате вашето благословено дело сред по-младите, но и да се радвате на заслужените внимание и аплодисменти от публиката, обърна се към самодейците заместник-кметът Пламен Мадемов. Хората от третата възраст бяха поздравени и от Николинка Костова. Поздравявам ви затова, че вашият ентусиазъм не угасва, че е неизчерпаема енергията, с която правите по-красив и ведър делника на хората и се грижите за културния живот във всяко населено място от общината с вашите песни, музика, танци, празници. Да си самодеец се иска сърце и душа, а вие притежавате и двете. Творете и прославяйте община Горна Оряховица по всички кътчета в страната, а защо не и в чужбина, пожела на самодейците председателят на общинската структура на Съюза на пенсионерите.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов