Света литургия за избавяне от болести ще извършат габровските свещеници

Животът

10-03-2020, 13:09

Снимка:

pixabay

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Габровци са поканени във всички храмове на духовната околия в неделя, 15 март

Във всички храмове на Габровска духовна околия в неделя, 15 март, Архиерейското наместничество ще извърши Света Литургия за моления за избавяне от болести и Божия милост към града и неговите жители.

„Светът е изправен пред голямо предизвикателство, но и преди е имало тежки случаи и Господ ни е помагал. В тези тревожни за обществото ни дни, ние трябва да се обединим в молитвата си, а не да се страхуваме.

Всяка трудност, дори и болест, трябва да стане причина за сближаване между хората и да дадем израз на добрата страна на човешките взаимоотношения, която да се прояви като смелост, спокойствие и подкрепа.

Нека всички усилим своите молитви към Победителя на тлението и смъртта, нашия Господ Иисус Христос, така че Той да запази здраво и невредимо Своето наследство.

Във всички храмове на Габровска духовна околия в неделя – 15.03.2020 г. ще бъде извършена Св. Литургия с особени за целта моления за избавяне от болести и Божия милост към града и неговите жители.“  - казват от  Габровско архиерейско наместничество.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов