Обявиха конкурс по повод 150-та годишнина от провъзгласяването на Горна Оряховица за град

Велико Търново Лайф

19-03-2020, 12:20

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В него могат да вземат участие ученици от учебните заведения в града

Общинска библиотека - Горна Оряховица обявява конкурс на тема „Моите от 1 до 150 причини да бъда горд Горнооряховчанин“. Конкурсът е по повод 150-та годишнина от провъзгласяването на Горна Оряховица за град.
Регламент:

В конкурса могат да вземат участие ученици от учебните заведения в град Горна Оряховица, разделени в две възрастови групи:

- първа възрастова група IV – V клас;
- втора възрастова група VI – VII клас.

Творбите могат да бъдат ръкописни или напечатани на хартиен носител във формат А4, като задължително съдържат информация за участника: трите имена, възраст (дата на раждане), адрес по местоживеене, данни за учебното заведение и класа, телефон за връзка с родител.

Творбите следва да бъдат изпратени на Общинска библиотека – Горна Оряховица на e-mail: biblio_go@abv.bg или по обикновена поща на адрес: Горна Оряховица 5100, пощ. кутия № 37. Телефон за допълнителна информация: 0618/6-02–57. 

Комисия ще разгледа и класира литературните творби в двете възрастови групи, като основни критерии в оценяването ще бъдат творческото въображение, оригиналността и личното отношение.
Класираните на І, ІІ и ІІІ място ще бъдат наградени, като датата и формата на награждаване ще бъдат уточнени допълнително. Специални отличия ще бъдат дадени от Кмета на Община Горна Оряховица и Председателя на Общински съвет Горна Оряховица.
Всички постъпили творби ще бъдат съхранени в отдел „Краезнание“ на Общинската библиотека.
Краен срок за подаване: 30 април 2020 г.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов