Добрата новина: Зрелостници благодариха на учителите си за усилията в трудното време

Животът

19-03-2020, 16:01

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

„Ние ще бъдем отговорни, както към себе си, така и към Вас!“ – казват в писмо възпитаниците на ПГСАГ

Евгения Илиева, директор на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“, публикува трогателен пост в социалните мрежи. Той е провокиран от писмо, изпратено до учителите в гимназията от зрелостниците:

„Уважаеми колеги, искам да Ви кажа, че всички усилия, които полагаме за нашите ученици и ще продължим да полагаме, си заслужават, когато на служебната поща на нашата гимназия се получават такива думи на благодарност: „Уважаеми учители, скъпо ръководство на гимназията ни,
Ние, учениците от 12 ид клас, искаме да изкажем нашите най-сърдечни благодарности към Вас! Всички знаем колко важна е тази учебна година за нас, зрелостниците, и това, че Вие полагате огромно старание, за да я завършим успешно, ни кара да се чувстваме щастливи, че завършваме точно тази гимназия. Въпреки пандемията на Коронавирус в България и налагането на карантина, ние ще бъдем отговорни както към себе си, така и към Вас! Чрез дистанционното обучение и Ваша помощ ще се справим и ще завършим успешно – нека не звучи като обещание, но това е най-малкото, което може да направим, за да Ви благодарим и да Ви накараме да се чувствате удовлетворени от своя денонощен труд!! Благодарим Ви, че отделяте толкова внимание и време, за да ни осигурите нужните знания и да ни помогнете, сега, когато и Вашите семейства се нуждаят от Вас, Вие ни давате с търпение това, което човек може да получи само в своето семейство!!!
Оценяваме Вашите усилия!
Благодарим Ви от сърце!!!
С най-искрени чувства и пожелание за ЗДРАВЕ за всички Ви!
Учениците от 12 д клас“



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов