Психолози помагат на жителите на община Свищов

Животът

05-04-2020, 11:19

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Подкрепа може да получите всеки делничен ден от 09:00 ч. до 16:00 ч. на тел.: 0883799985

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната, наложените противоепидемични мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса и настъпилите с това промени от социален и икономически характер, в обществото се обострят чувствата на напрежение, страх, объркване, гняв, и тревожност. Като адекватна и своевременна форма за подкрепа на гражданите, община Свищов предлага специализирани консултации от професионални психолози по телефона.
Стресът и страхът са естествени състояния провокирани от самия живот, но в последните няколко седмици се наблюдава чувствителна тенденция за тяхната доминация в психо-емоционалното състояние у хората. Неблагоприятните реакции влияят негативно върху всички членове на семейството и обществото. Сега, най-силно гражданите имат нужда от подкрепа, солидарност, търпение и взаимопомощ!
Затова, всеки делничен ден от 09:00 ч. до 16:00 ч. на тел.: 0883799985, всеки нуждаещ се ще има възможност да открие подкрепа от дежурен психолог. Разговорите ще са напълно конфиденциални и в тон с професионалната етика.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов