Психолози помагат на жителите на община Свищов - velikotarnovo.utre.bg

Психолози помагат на жителите на община Свищов

05 април 2020, 11:19 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

Подкрепа може да получите всеки делничен ден от 09:00 ч. до 16:00 ч. на тел.: 0883799985

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната, наложените противоепидемични мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса и настъпилите с това промени от социален и икономически характер, в обществото се обострят чувствата на напрежение, страх, объркване, гняв, и тревожност. Като адекватна и своевременна форма за подкрепа на гражданите, община Свищов предлага специализирани консултации от професионални психолози по телефона.
Стресът и страхът са естествени състояния провокирани от самия живот, но в последните няколко седмици се наблюдава чувствителна тенденция за тяхната доминация в психо-емоционалното състояние у хората. Неблагоприятните реакции влияят негативно върху всички членове на семейството и обществото. Сега, най-силно гражданите имат нужда от подкрепа, солидарност, търпение и взаимопомощ!
Затова, всеки делничен ден от 09:00 ч. до 16:00 ч. на тел.: 0883799985, всеки нуждаещ се ще има възможност да открие подкрепа от дежурен психолог. Разговорите ще са напълно конфиденциални и в тон с професионалната етика.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета