До обяд „Български пощи” обслужват само пенсионери - velikotarnovo.utre.bg

До обяд „Български пощи” обслужват само пенсионери

07 април 2020, 09:42 | Мария Христова
  • Снимка:
    pixabay

Великденски добавки получават 1 246 000 възрастни българи

„Български пощи“ ще обслужва приоритетно пенсионерите от началото на работното време до 12 часа. Новата организация е във връзка с обявеното извънредно положение, за периода на изплащане на пенсиите в пощенските станции, което започна от днес и ще продължи до 23-ти.

Клиентите под тази възраст, както и тези, на които се налага да бъдат обслужвани извън графика за пенсии, трябва да посещават пощенските станции извън този времеви диапазон, пишат от „Български пощи“.

На пенсионерите, които не са успели да си получат парите до 16 април, е осигурена възможност за получаване на пенсиите между 21 и 23 април включително.

Заедно с пенсиите ще бъде изплатена и еднократна допълнителна сума в размер на 40 лв. на 1 246 000 пенсионери.

Във връзка с предстоящия пенсионен период от днес до 23-ти април и с цел опазване на здравето както на клиентите, така и на служителите на дружеството ръководството на „Български пощи“ призовава

стриктно да се спазват изготвените графици за изплащане на пенсии. Графиците са налични във всяка пощенска станция. Трябва да се спазва безопасно разстояние един от друг минимум 2 метра; както и да се носят предпазни средства.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета