Днес и утре слънце, от вторник се заоблачава

Велико Търново Лайф

12-04-2020, 06:00

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В средата на седмицата ще е дъждовно

Днес и утре, в часовете преди обяд времето ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има незначителна до променлива облачност. Ще духа слаб вятър от източната четвърт. Минималните температури ще бъдат между 4° и 7°. Максималните температури ще бъдат между 17° и 20°.

Във вторник преди обяд облачността ще се увеличи до значителна. След обяд ще бъде облачно и вечерта и през нощта срещу сряда на места ще превали дъжд. Ще духа умерен до силен вятър от запад. Минималните температури ще бъдат между 4° и 7°. Максималните темперетури ще бъдат между 13° и 16°.

В сряда през по-голямата част от деня ще бъде облачно, с превалявания от дъжд. Вечерта валежите ще спират и облачността ще се разкъса. Ще духа слаб до умерен вятър от запад. Минималните температури ще бъдат между 1° и 4°. Максималните температури ще бъдат между 11° и 14°.

В четвъртък ще преобладава време с незначителна до променлива облачност. Ще духа слаб вятър, предимно от запад. Минималните температури ще бъдат между 2° и 5°. Максималните температури ще бъдат между 17° и 20°.

Над западните и централни части на Стара планина в петък ще преобладава време с незначителна облачност до ясно. Ще духа слаб до умерен вятър от северната четвърт. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 9°.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов