Изграждат нови детски площадки в ДГ „Слънчо“ в Свищов

Мисия

20-04-2020, 11:00

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Над 250 хил. лева ще бъдат инвестирани в детската градина

Въпреки извънредната ситуация в страната и трудностите, пред които обществото е изправено, общинското ръководство прие предизвикателството в тези тежки и безпрецедентни  за всички времена да продължи наложената от него последователна политика за модернизиране на образователна среда в детските заведения от общината.

В първия ден на Великата седмица се постави началото на дейностите по изпълнение на проект „Ремонт и благоустрояване на площадки за игра в ДГ „Слънчо“ – гр. Свищов при строго спазване на всички въведени противоепидемични мерки и осигурени безопасни условия на труд.  Над 250 хил. лева ще бъдат инвестирани в детската градина за облагородяването на дворното пространство и създаването на съвременни и функционални детски площадки за игра, спорт и отдих за ползване от над 110 деца.

Очакваният  резултат от стартиралия проект е създаването на интересни, красиви и безопасни детски пространства за игра, забавление, неформално обучение и социализация на малчуганите, както и осигуряване на подходящи условия за пълноценното им развитие.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов