Депутат и училищен персонал подкрепиха дарителската кампания на община Свищов

Мисия

29-04-2020, 10:21

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Делян Пеевски предостави на болницата защитни облекла от най-висок клас, шлемове, очила и маски

По време на свещения месец Рамазан депутатът от ДПС Делян Пеевски дари на свищовската многопрофилна болница „Д-р Димитър Павлович“ защитни облекла от най-висок клас, шлемове, очила и маски. Дарението включва и сумата от 5 хиляди лева, която ще бъде използвана за борбата с коронавирус в община Свищов. То беше връчено на болничното заведение чрез депутата от Стара Загора Халил Летифов, и кмета на община Белица Радослав Ревански.
При посещението си в Свищов Халил Летифов и Радослав Ревански бяха посрещнати в административната сграда на общината от кмета на града Генчо Генчев и заместник-кмета Бедри Алиев, които ги запознаха със ситуацията в община Свищов и мерките, които Кризисният щаб и общинскато ръководство предприемат за борбата с коронавирус. След това те бяха придружени до болничното заведение, където дарението бе официално прието от директора по административни дейности при МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ Елена Александрова.  В края на посещението, кметът на Свищов благодари от свое име за щедрото дарение и съпричастността, оказана в труден за всички момент, като допълни, че този жест на доброта и човечност в свещения за мюсюлманите месец Рамазан е израз на силното послание, което носят всички религиозни празници за спасение и милосърдие.

Община Свищов и ръководството на МБАЛ "Д-р Димитър Павлович" - гр. Свищов изказват благодарност на педагогическия и непедагогически персонал, на всички служители и ръководство на СУ "Димитър Благоев" - гр. Свищов за финасовата подкрепа в дарителската кампания за борба срещу COVID-19.

 

Банковата сметка, по която могат да се правят дарения за борбата с COVID-19 е:
МФ „Алеко Константинов“
IBAN: BG71 UNCR 7527 1047 8270 12
BIC: UNCR BGSF
Уникредит Булбанк
Основание на превода: Борба срещу COVID-19



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)