Великотърновци ще могат от утре да спортуват на СК „Ивайло“

Спорт

05-05-2020, 14:29

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Спортуващите ще влизат в комплекса от северната страна през Вход 3

От утре – 6 май, се възстановява достъпът на граждани до откритата лекоатлетическа писта в Спортен комплекс „Ивайло“, съобщи кметът на община Велико Търново инж. Даниел Панов. В празничния ден, а също и през уикенда /9-10 май/ съоръжението ще работи от 8,30 до 20,30 ч. В работните дни - 7 и 8 май, пистата ще отворена от 6,30 до 9,30 ч.
Спортуващите ще могат да влязат в комплекса от северната страна през Вход 3. Създадена е организация с отделни маршрути за вход и изход, уточни директорът на Общинско предприятие"Спортни имоти и прояви" Петко Павлов.
Разрешен е само индивидуалният спорт, а хората трябва да са на 2,5 метра разстояние помежду си. Престой на пистата извън времето за тренировка няма да се допуска.
До получаване на разрешение от здравните власти, пейки, скамейки и местата по трибуните не могат да бъдат използвани. Същото се отнася и за тревните площи и дъвченето на дъвки.
Забранява се консумацията на храни и напитки на територията на Спортен комплекс „Ивайло“, с изключение на вода и други безалкохолни освежаващи напитки, които всеки спортуващ лично носи за собствена консумация по времето на тренировката.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)