Обявиха конкурс „На шега и за късмет - МАСКИ със собствен силует“

Велико Търново Лайф

12-05-2020, 09:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Една от маските-победителки ще влезе в сувенирния магазин в Дома на хумора

Карнавал 2019 извика шумно „Маски горе“, защото това беше неговото мото, но ето че то се оказа пророческо за 2020г., когато днес всички сложихме маските, но не за карнавал, а за превенция.

Карнавал 2020 няма да се проведе по познатия начин, но пък ще ни провокира да бъдем по-изобретателни и едва ли ще ограничи габровския хумор и находчивост.

Домът на хумора и сатирата обявява конкурс „На шега и за късмет - МАСКИ със собствен силует“. Право на участие имат всички габровци и техните приятели. Няма ограничени за материалите, декорацията и вида на маската. Достатъчно е те да са ръчно изработени или украсени, да носят привкус на габровска шега и да предизвикват усмивка и възхищение.

Авторите на най-атрактивните, забавни и идейни маски ще получат награда.!

А една от маските ще бъде удостоена с честта да влезе в серийно, но бутиково производство, като част от сувенирния магазин в Дома на хумора. Така това авторско произведение ще да разнася по шир и длъж габровския хумор и сатира.

Снимки на своите МАСКИрани предложения изпращайте на е-мейл: press@humorhouse.bg, до 20 май 2020г., като посочите три имена, телефон за връзка и дадете кратко описание на идейния замисъл на вашата маска.

На 21 май ще бъдат обявени победителите.

Светът е оцелял, защото се е смял. Ето защо точно на габровци им прилича да откриват смешното и да му дават път за изява.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)