Децата на Свищов с виртуален поздрав за 24 май - velikotarnovo.utre.bg

Децата на Свищов с виртуален поздрав за 24 май

24 май 2020, 07:20 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

Празникът започва с поклонение на гроба на д-р Георги Атанасович

С поклонение на гроба на д-р Георги Атанасович – министър на Просвещението в Първия кабинет на България (26 юли – 24 ноември 1879 г.) днес от 10.30 ч. в двора на храм „Св. Троица“ в Свищов ще започне честването на Деня на славянската писменост и култура. От 11.30 ч. онлайн виртуален поздрав ще изпратят децата на Свищов. Проявата е с участието на възпитаници от детските градини и училища в общината.
Линк към концерта ще бъде качен на: www.svishtov.bg; www.obrazovanie-sv.bg; www.tic.svishtov.bg; facebook: Извънредно положение Община Свищов.
заради епидемичната обстановка у нас в крайдунавския град отмениха общоградското шествие, награждаването на отличниците, както и церемонията „Годишни награди за образование и култура на Община Свищов“.
Последните две ще се състоят в навечерието на 1 ноември – Денят на народните будители или в друго време, съобразенo с епидемиологичната обстановка в страната.
Община Свищов ще информира своевременно широката общественост за планираните дейности в сферата на образованието и културата.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета