Празничен поздрав на депутатите от ГЕРБ

Животът

24-05-2020, 10:42

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Скъпи съграждани,

Уважаеми учители и преподаватели,

Творци и научни деятели,

Библиотечни, музейни и читалищни дейци,

 

ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ С НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИК!

24 май неизменно носи гордост, която ни обединява!

Дори и без да крачим рамо до рамо в празнични шествия, ние, българите знаем, че сме едно –народ с дълбоки и здрави корени, с велики предци и свещени завети.

Този празник ни свързва с поколения родолюбиви просветители, които и в светли дни, и във времена на страдания, са отстоявали нашия език, култура и духовност. Словото им днес блести в постиженията на техните следовници - образованите българи, сегашните стожери на националното достойнство!

На всички Вас, хора на духа, честта и словото – БЛАГОДАРИМ! Прекланяме се пред всичко, което правите, особено сега, във времена на неочаквани изпитания за цялото човечество!

Сърдечно поздравяваме и учениците! Българските деца показаха мотивация, трудолюбие и адаптивност, които дават повод за още повече национално самочувствие и оптимизъм!

Пожелаваме здраве и радост на всички! Нека имаме добри мисли, облечени в добри думи! Нека сме положителни и градивни в нагласите и действията си, за да останем достойни наследници на българските будители и просветители!

Да пребъдат българският дух, словото и вярата!

 

С уважение:

Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова, Станислав Стоянов,

Народни представители от ПГ на ГЕРБ в 44 Народно събрание

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов