Автокино идва в Търново с хитовите заглавия „Ятаган“ и „Екшън“

Велико Търново Лайф

31-05-2020, 16:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Прожекциите ще са на 16-ти юни на паркинга под Царевец

Две от най-касовите български заглавия от последните месеци преди пандемията комедиите –  „Ятаган“ и „Екшън” ще представи Автокино във Велико Търново на 16-ти юни на наказателния паркинг под хълма Царевец.

Автокино се гледа от автомобил, на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана в деня на прожекцията. Прожекциите ще започват в 21:00 ч.и 22:30 ч. Желаещите да присъстват е необходимо да направят резервация онлайн предварително или в деня на прожекцията. Билети ще се продават Онлайн с карта и на касите на EasyPay.

Местата са ограничени до 50-60 автомобила. Гостите ще могат да отварят само шофьорския прозорец по време на прожекцията с цел по голяма социална дистанция между отворените прозорци. За въпроси и отговори по време на прожекцията на екрана се прожектира телефон, на който зрителите могат да звъннат и да им бъде оказано съдействие. Персоналът на автокиното е облечен с защитно облекло, маска и шлем. Допускат се само по 2-ма души в автомобил или семейства.

Гледайте дебюта на най-красивата българка Евгения Калканджиева в комедията „Ятаган“. За да се спаси от уволнение, полицейски инспектор набеждава квартален нехранимайко за международен терорист, но е принуден да влезе в неочаквана комбина с жертвата си и двамата създават стройна схема за източване на пари от некомпетентната държавна администрация.

„ ЕКШЪН“ – Крис, Дани и Тони са приятели от деца и най-големите фенове на американския екшън актьор Джон Келър, най-известен с филмовата си поредица „Турбо ченгето“. Години по-късно момчетата са вече пораснали, а звездата на Джон Келър е леко позалязла. Дотолкова, че вече снима незначителни филми в България ,като например римейк на класиката „Винету“ със сай-фай елементи.

Трите момчета виждат в това знак на съдбата и решават да сбъднат най-старата си мечта: да снимат екшъни. Затова и изтупват праха от свой сценарий, продължение към полицейските филми на Келър. Остава само да се доберат до него самия, което ги въвлича в безкрайна серия от неочаквани ситуации, пълни с гангстери от три континента и обрати на всяка крачка.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов