Започва благотворителна кампания „Етър – това си ти!”

Спорт

04-06-2020, 08:00

Снимка:

ФК Етър

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Крайната цел на кампанията е събиране на сумата от 100 000 лв.

ФК ,,Етър Велико Търново” стартира кампания за набиране на средства в подкрепа на представителния отбор на В. Търново и детско-юношеската школа на клуба, които бяха засегнати от създалата се ситуация с коронавируса. Пандемията се отрази сериозно на живота на българите, на спорта, на целия бизнес в страната и в частност на голяма част от благодетелите, които през годините помагаха финансово на ,,Етър” да поддържа статута си на професионален отбор.

„Вярваме, че това е поредната трудност, която трябва да преборим заедно, защото ЕТЪР – това е всеки един от нас, който носи любовта към Велико Търново и славния ни клуб в сърцето си. Трудните времена ни накараха да повярваме, че можем да сме единни и обединени в опита си да запазим и съхраним нещата, които обичаме, за да продължим да им се радваме и занапред, предавайки това и на идните поколения. Предоставяме възможност на всички виолетови привърженици да помогнат на отбора в този труден момент, като станат част от кампанията ,,ЕТЪР – ТОВА СИ ТИ!” Първата стъпка, която ще направим, ще бъде още за предстоящия домакински мач с ,,Дунав”.“ – казват от великотърновския тим.

Ръководството на ,,Етър” пуска в продажба билетите на стойност 10 лв., които ще имате възможност да закупите, както на място от фен магазина, така и онлайн в мрежата на ,,Евентим”. „Етър” ще пусне в продажба 3000 билета със специална визия, колкото е разрешената квота от 30 % от капацитета на стадион „Ивайло”. Продажбата ще стартира в понеделник в 16:00 ч. във фен магазина на клуба.

Привилегията за всеки, закупил билет на място, ще е уникалната възможност да се снима с шампионската купа, спечелена от ,,Етър” през 1991 г., която ще бъде поставена в магазина за периода, в който тече кампанията.

Крайната цел на кампанията, която ще продължи и след мача с “Дунав”, е събиране на сумата от 100 000 лв.

Ние знаем, че ще се справим, защото сме заедно!

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ – ВСИЧКИ ЗА ЕТЪР!!!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов