Конкурсът „Звукът на времето“ ще се проведе от 3 до 5 юли във Велико Търново

Мисия

20-06-2020, 13:21

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Проявата е под патронажа на Председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и кмета инж. Даниел Панов

На 3, 4 и 5 юли във Велико Търново ще се проведе Международният конкурс за вокална и инструментална музика „Звукът на времето“. Проявата ще се проведе под патронажа на Председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и кмета на община Велико Търново инж. Даниел Панов. Конкурсът е включен и в културния календар на Министерство на културата.
Датите за провеждане на конкурсната програма за инструменталистите са 3 и 4 юли в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“. Конкурсният ден, предвиден за участниците в категория „Вокални изпълнители“, е 5 юли, а мястото - ДКС „Васил Левски“.
Изданието ще се проведе според обявения регламент, посочен в официалния сайт на конкурса http://thesoundoftime.eu/bg/. Конкурсът ще бъде проведен при строги хигиенни мерки и редовна дезинфекция.
„Ние вярваме, че заедно можем да създадем този празник на музиката, пазейки се взаимно. Не се колебайте да задавате въпросите, които ви интересуват. Бъдете здрави, репетирайте, творете, защото Велико Търново и целия ни екип ви очаква с нетърпение“, казва Петя Василева, председател на организатора на конкурса - Сдружение „Елита“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов