Стелияна Христова и Савов се връщат на сцена

Велико Търново Лайф

20-06-2020, 12:20

Снимка:

личен архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Първият концерт на музикантите е планиран за 27 юни

Победителката от първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова и нейният музикант Петко Савов са готови да се върнат на сцената още в края на този месец.

Първият концерт на музикантите е планиран за 27 юни в град Ловеч.

Популярните музиканти все още не са уточнили кои са следващите дати, на които ще се срещнат с феновете си, но споделиха за планове да реализират участия в цялата страна.

"Благодаря ви много за въпросите, кога ще свирим и пеем отново. Ако всичко е наред - започваме още в края на този месец. През юни ще се видим в Ловеч, а до края на годината ни очаквайте в цялата страна", написа Савов в официалната си страница във Фейсбук.

Припомняме, че в началото на годината Стелияна и Савов осъществиха поредица участия в региона, като зарадваха ценителите на хубавата музика не само във Велико Търново, но също в Горна Оряховица, Арбанаси и Павликени. След обявяването на извънредно положение в страната, музикантите достигаха до почитателите си със свои изпълнения и записи единствено в социалните мрежи, надявайки се възможно най-скоро да продължат да изнасят концерти. 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)