Заради служител с коронавирус ограничават достъпа на граждани в общината в Горна Оряховица

Мисия

22-06-2020, 13:05

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Гражданите ще се допускат единствено до Информационния център, ГРАО и данъчна служба

Ограничава се достъпът на граждани до сградата на Община Горна Оряховица, отменят се приемните дни на кмета и заместник-кметовете

Ограничава се достъпът на граждани до сградата на Община Горна Оряховица до 28 юни. Гражданите ще се допускат единствено до Информационния център, ГРАО и данъчна служба, като е задължително носенето на лични предпазни средства. Отменят се приемните дни на кмета, заместник-кметовете и главния архитект до второ нареждане.
Причина за рестриктивните мерки е положителен тест за covid-19 на служител от Общинско предприятие „Обреди“. По предписание на РЗИ, на служители, контактували с него, е направен PСR тест. Контактните лица са поставени под карантина.
Съгласно предписанията на РЗИ е извършено почистване и трикратна дезинфекция на всички повърхности и помещения в административната сграда на Община Горна Оряховица и Общинско предприятие „Обреди“. Създадена е организация общинска администрация и ОП„Обреди“ да продължат безпроблемно дейността си.
На този етап няма да се отменя тържественото изпращане на абитуриентите от горнооряховските училища, насрочено за 26 и 27 юни.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)