Станислава Стоянова връчи една от годишните награди на списание и клуб Business Lady

Животът

03-07-2020, 14:11

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Призът е за просвета, иновативни форми на личностно изграждане и книгоиздаване

За трета поредна година великотърновският народен представител от парламентарната група на ГЕРБ Станислава Стоянова имаше честта да връчи един от призовете на Годишните награди Business Lady 2020 на списание и клуб Business Lady.

По време на церемонията, Станислава Стоянова, която е член на парламентарната комисия по образование и наука връчи приза в категория "Просвета, иновативни форми на личностно изграждане и книгоиздаване".  Наградата за 2020 г. в тази сфера отиде при изпълнителния директор на Академия за високи постижения - Виктория Стоянова.

Инициативата на списание и клуб Business Lady се провежда вече девет години. Отново бяха отличени бележити дами от българските бизнес среди за: успешен мениджмънт, иновативен мениджмънт, технологии и иновации, предприемачество, корпоративна социална отговорност,  просвета, иновативни форми на личностно изграждане и книгоиздаване и други.

„За мен е истинска привилегия да участвам в това чудесно събитие, защото неговата основна цел е да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал. Същевременно с това то поощрява женското предприемачество сред българската общественост”, заяви Станислава Стоянова и допълни: „Като народен представител и член на парламентарната комисия по образование и наука, съм поласкана, че бях поканена да връча приза именно в тази категорията. Поздравявам г-жа Виктория Стоянова за приноса и постиженията на представляваната от нея организация. Българската жена винаги е съумявала еднакво успешно да се справя, както със своето семейство, така и със своята кариера и работата в полза на обществото. И докато балансира между всички тези отговорни занимания, намира време да поддържа своята пословична красота! Тази дама е събирателен образ на всичко изброено“.

След събитието народният представител Станислава Стоянова коментира още: „По отношение на образованието в България днес, мога отговорно да заявя, че то е национален приоритет и за неговото развитие се полагат големи усилия, както от страна на правителството, така и от страна на бизнеса, а според мен това е правилната формула за успешно провеждане на реформа в сектора”.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)