Подменят водопровода по четири улици в Горна Оряховица

Мисия

03-07-2020, 17:34

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Работата по обектите ще бъде финансирана със средства от министерско постановление

Водопроводът на 4 улици в Горна Оряховица ще бъде подменен, а след това ще им бъде направено цялостно преасфалтиране. Работата ще се извършва поетапно. Вече са изградени сградните водопроводни отклонения по ул. „Никола Петров“, в участъка от ул. Ангел Кънчев“ до ул. „Цар Освободител“. След полагането на новия водопровод, участъкът ще бъде цялостно асфалтиран.
Нов водопровод и преасфалтиране ще има и на улиците „Драгоман“, в частта от „Хан Крум“ до Историческия музей, „Добро поле“ и „Средна гора“. Днес кметът инж. Добромир Добрев, заедно с началника на горнооряховския район на ВиК „Йовковци“ Никола Дамянов, инж. Елмира Кожухарова и инж. Владислав Василев от фирма „БКС – Горна Оряховица“, която ще извърши асфалтирането, обходиха обектите, по които предстои работа. Много е важно, преди да направим преасфалтирането на дадена улица, преди това да подменим водопровода. Така след асфалтирането, няма да има аварии и разкопавания, и ще се запази целостта на улицата. На този етап ще се работи по тези улици, коментира инж. Добрев.
Ново асфалтиране ще се направи на ул. „Раховец“, ул. „Иларион Макариополски“ и пространството през Зоналното жандармерийско управление.
Работата по обектите ще бъде финансирана със средства от министерско постановление.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)