Станислава Стоянова бе официален гост на седмото издание на „Звукът на времето”

Мисия

05-07-2020, 14:58

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Част от журито беше обичаната Маргарита Хранова

Великотърновския народен представител от парламентарната група на ГЕРБ Станислава Стоянова поздрави участниците в Седмото издание на Национален конкурс с международно участие за вокални изпълнители и инструменталисти „Звукът на времето”.
„Този форум е изключително ценен, защото вдъхновява младите таланти и ги насърчава да развиват своите умения в областта на музиката. Поздравявам организаторите и всички участници, за това че са тук, въпреки предизвикателствата пред които сме изправени през тази година”  - заяви Стоянова.
Музикалният конкурс се проведе при много строги противоепидемични мерки, за чието спазване следяха представители на РЗИ. Патрони на форума бяха кметът на Велико Търново Даниел Панов и Председателят на Народното събрание г-жа Цвета Караянчева.
Народният представител Станислава Стоянова поздрави участниците: „Скъпи деца и младежи, изкуството е лек за душата. То ни дава спокойствие и утеха в трудни моменти и ни зарежда с положителни емоции. Затова ви призовавам никога да не се отказвате от него и ви пожелавам силно творческо вдъхновение и много покорени върхове на музикалната сцена.
Уважаема г-жо Василева, скъпа Петя, вече седма поредна година, ти доказваш своя борбен характер и огромен талант. През тези години, ръководената от теб музикална школа „Елита” затвърди позицията си като център за откриване и качествено обучение на музикалните ни надежди. Благодаря ти от свое име и от името на обществеността, че със своята дейност шлифоваш младите таланти на Велико Търново", обърна се народният представител към организатора и инициатор на събитието Петя Василева. Стоянова.
Изпълненията на младите музикални таланти бяха оценени от авторитетно
международно жури, в което участие взе и голямата българска естрадна и поп певица Маргарита Хранова.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов