Излезе първото класиране във ВТУ

Животът

07-07-2020, 10:34

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Записването е между 8 и 10 юли

Днес излезе първо класиране във Великотърновския университет. Кандидат-студентите, класирани по първа желана от тях специалност, трябва да се запишат за първокурсници на 8, 9 и 10 юли 2020 г.

Записването на новоприетите студенти ще се осъществява в Ректората на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ при строго следене на противоепидемиологичните мерки, включващо носене на предпазни маски, задължителна дезинфекция и спазване на дистанция.

Кандидат-студентите, приети на първо класиране по второ, трето и т.н. желание, или се записват в специалността, в която са приети, или заявяват желанието си да участват във второто класиране. В противен случай те губят местата си.

Кандидати, неприети на първо класиране, автоматично участват във второто класиране, без да е необходимо да заявяват желанието си. Второто класиране ще бъде обявено на 14 юли, а записването ще се осъществи на 15, 16 и 17 юли 2020 г.

Второто класиране е окончателно. Незаетите места ще се попълват по ред, който е приет от Централната комисия на Университета.

За подробна информация: www.uni-vt.bg, www.priemunivt.bg и на тел. 062/618 206.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов