Нерегистрирани два мотопеда, камион и мотоциклет установиха за ден в Търновско

Крими

08-07-2020, 10:32

Снимка:

pixabay

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Нерегистрирани два мотопеда, товарен автомобил и мотоциклет, установиха за ден служители на РУ – В. Търново, Свищов и Стражица. Във вторник на пътя между селата Капиново и Велчево служители на УП – Килифарево са извършили проверка на мотопед, управляван от 21-годишен от Дебелец. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред.

Същата вечер в с. Вардим служители на РУ – Свищов са извършили проверка на мотопед, управляван от неправоспособен 16-годишен младеж от същото село. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред.

Рано сутринта в Стражица е проверен товарен автомобил «ЗИЛ», управляван от неправоспособен 25-годишен водач. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред. По трите случая са образувани бързи производства.

Вчера следобед на ул. «Марно поле» в областния град е извършена проверка на мотоциклет, управляван от 22-годишен местен жител. В хода на проверката е установено, че возилото е без регистрационни табели и не е регистрирано по установения ред, освен това е била извършена и интервенция върху рамата. Мотоциклетът е иззет. По случая е започнато досъдебно производство.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)