Джуниър Бенд ще подгряват Графа на 22 юли в Летния театър на Велико Търново

Велико Търново Лайф

14-07-2020, 16:10

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Влади Ампов избра супер симпатичните и талантливи момичета и момчета от Джуниър Бенд да излязат преди него на сцената на 22 юли, когато е концертът му в Летния театър в старопрестолния град. Възпитаниците на маестро Йордан Цветанов от духовия оркестър на СУ „Емилиян Станев“  са сред любимците на великотърновци, с които те много се гордеят. Талантът и харизмата им впечатлиха и Графа и екипът му, които поканиха бенда да даде началото на шоуто в 20.00 часа.

Велико Търново е първият град, в който обичаният изпълнител идва с армията си от „греещи човечета“, след четирите поредни концерта в парк-център „Юнак“ в София.

Греещите картонени човечета ще заемат 50% от местата в Летния театър, така че публиката да сяда гарантирано през място по време на концерта. Освен тази симпатична част от противоепидемичните мерки, които от екипа на Графа са предприели, за да осигурят спокойствието на посетителите, те подчертават, че здравето на хората е на първо място. Осигурени са дезинфектанти, потоците на движение ще бъдат регулирани и на публиката ѝ остава само да се наслаждава на песните на любимия си изпълнител.

За концертите Графа и музикантите му репетират ежедневно през последните седмици. Програмата е нова, включва последните му песни и най-големите хитове през годините. Вълнението от предстоящата среща с публиката след няколкомесечната пауза за Влади Ампов и бенда му е голямо и неповторимо като емоция. А както знаем концертите на Графа всеки път са уникални, а този път енергията ще е вероятно още по-силна.

Билетите за концерта на 22 юли са в продажба в мрежата на Ивентим. След Велико Търново Графа и музикантите му се отправят към Варна. Там концертът е планиран за 26 юли също в Летния театър. В Античен театър Пловдив шоуто ще е на 30 юли, а на сцената на Летния театър в Бургас Графа ще пее на 3 август.

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)