„Етър” се раздели с Иван Стоянов

Спорт

21-07-2020, 07:13

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

“Етър” се раздели с опитния офанзивен халф Иван Стоянов, след като договорът му с клуба изтече, обявиха от клуба. “Поради изтичане на срока на контракта и необходимостта от оптимизиране на бюджета, на Иван Стоянов не бе предложен нов договор. Членът на Управителния съвет Цанко Цветанов връчи днес на футболиста почетна грамота за приноса му към “виолетовия” клуб. “Етър” изказва сърдечната си благодарност към Иван Стоянов за приноса му през годините както към играта и успехите на отбора, така и като капитан на “виолетовите”. Клубът пожелава на опитния футболист успехи занапред в състезателната му кариера!”.

Общо събрание на “Етър” по предварително обявения дневен ред не се проведе вчера, въпреки присъствието на част от неговите членове. Причината е необходимостта на вземане на нови решения и вписване на допълнителни точки в дневния ред. Присъствалите членове на Общото събрание взеха съгласно устава следното решение:

“На основание чл. 27, ал. 1 от Устава на СНЦ ФК Етър ВТ долуподписаните членове на сдружението отправяме настоящото искане до Управителния съвет на клуба за свикване на извънредно Общо събрание с краен срок за насрочване до 26 август т.г. Искането да се предяви на Управителния съвет чрез присъствалия лично член на клубната управа Цанко Цветанов”. Подписали са се всички присъствали на днешната сбирка.

На събранието досегашният председател на УС на клуба проф. Георги Камарашев трябва да представи отчет за работата на ръководството през изтеклия мандат, да бъде гласувано освобождаването на досегашната клубна управа и да бъдат предложени и приети нови членове на Управителния съвет, който да избере и нов клубен шеф.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов