Да помогнем на Мария да победи рака - velikotarnovo.utre.bg

Да помогнем на Мария да победи рака

26 юли 2020, 09:16 | Мария Христова
  • Снимка:
    фейсбук

36-годишната майка на 10-годишно момченце се нуждае от средства, за да продължи лечението си

От подкрепа и финансова помощ се нуждае Мария Тодорова от Перник, за да спечели битката за живота. Младата жена е с диагноза карцином на белия дроб. За коварното заболяване тя разбира в края на 2019 г. Мария е на 36 години и е майка на 10-годишно момченце.  През миналата година тя се развежда със съпруга си, а няколко месеца по-късно се разболява.
Започва продължително лечение за пневмония, лекарите сменят няколко терапии, но без резултата. Изпращат я на пулмолог и след няколко изследвания диагнозата е поставена. "На 8 октомври чух, това което никой не иска да чува, че имам рак - нискодиференциран аденокарцином на белият дроб", споделя Мария.   Бързо прави се скенер и ПЕТ скенер, благодарение на работодателите й, които плащат изследването, и се установява, че няма разсейки. Първият курс на лечението й в турската Мемориъл ИСтанбул струва 60 000 лв. Преди дни Мария се обърна за помощ чрез социалната мрежа.

Ситуацията за мен в последните месеци беше доста трудна, заради случващото се в държавата и в световен мащаб. Трябваше да продължа лечението си в България. След три химиотерапии болестта ми рязко се влоши, не обвинявам никого за това, тъй като знам, че това е коварна болест. Не съм забравила колко съобщения, колко телефонни обаждания,колко средства и каква подкрепа получих от всички вас, за което огромно БЛАГОДАРЯ! За мен борбата продължава. Отново имам нужда от вашата помощ и подкрепа. Обичам Ви!", написа 36-годишната жена.

Мечтата й е да победи болестта, да отгледа сина си и да му се радва. 

Нека подкрепим Мария Да спечели битката на живота си, а с помощта на всички нас 10-годишното момченце да се радва на любовта на майка си!

БАНКОВА СМЕТКА

Първа инвестиционна банка АД

INAN: BG90FINV91501317376264 BIC: FINVBGSF

Титуляр Мария Тодорова Александрова Mariya Todorova Aleksandrova paypal maria_24f@abv.bgКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета