Фондация стартира благотворителна кампания с тениски с български владетели - velikotarnovo.utre.bg

Фондация стартира благотворителна кампания с тениски с български владетели

02 август 2020, 08:00 | Мария Христова
  • Снимка:
    организатори

Благотворителни тениски, изработени от естествени материи и с изобразени върху тях български владетели, са създадени в подкрепа на достойна кауза – съхранение на българския дух.

Българи от цялата страна носят тениски с изобразени ликовете на български владетели, като по този начин те „брандират“ себе си с България. Целта е посредством дрехите си те да покажат своята принадлежност и да демонстрират българската си същност. Кампанията се осъществява под мотото #АзСъмБългария. Последните тенденции показват, че нациите по цял свят, които затвърждава националната си идентичност, развиват я и я демонстрират пред своите туристи, ще

бъдат по-устойчиви в дългосрочен план, а също и по-интересни дестинации, предпочитани за посещение от чужденците. Създаването на брандове, които произвеждат типично български продукти, свързани с обичаи, облекла, картини и произведения на изкуството, подпомагат превръщането на България и народа в по- устойчива нация във времето.

Деца и възрастни носят с гордост ликовете на великите ни предци и демонстрират по нов начин българското, националното си самосъзнание и гордостта, която изпитват от това, че са родени по тези земи. Тениските са изработени от 100% естествени материи, като могат да бъдат открити в цветовете на българския трибагреник – бяло, зелено и червено.

Идеята зад създаването на тениските с български владетели е славното минало на българите да бъде достояние на света, а ние, българите, да си припомним предците ни, техните дела и заветите, които са ни оставили като наследство. „Връщайки се към корените си, ще разберем колко сме силни като нация“ – споделят идейните лица, стоящи зад проекта.

Сумата от всяка една закупена тениска отива за благотворителните инициативи на фондация Въздигане, сред които са изграждане и поставяне на паметници на велики български владетели в страната и чужбина и кампания за дарение на комикси с тема българска история на всеки третокласник в страната. Разберете повече за всички благотворителни инициативи на Фондация Въздигане на техния сайт: https://vazdigane.bg/ или във фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/vazdigane/

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета