„Лятно кино под звездите“ кани днес на „Завръщане“ с любими актьори

Велико Търново Лайф

02-08-2020, 12:16

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Любими актьори ще видят днес любителите на българското кино. От 21 ч. в парк „Марно поле“ във Велико Търново „Лятно кино под звездите“ ще покаже лентата „Завръщане“.

Четирима приятели се събират в Пловдив по случай 20 години от завършването си. Там разбират, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем. Негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, за да построи хотелски комплекс. Освен, че е паметник на културата и четиримата имат незабравими спомени от детството и тийнейджърските години там. Те решават да използват това, в което са добри и да помогнат на приятеля си да запази къщата, а те спомените и младостта си. В живота на всеки от тях обаче се появява нещо ново или незабравено старо - забравена любов, нова любов, 18 - годишен син...Следват редица комични, приключенски и любовни ситуации, в които героите търсят път обратно към приятелството и към себе си.

В ролите ще видим Ники Илиев, Орлин Павлов, Башар Рахал, Диляна Попова, Сашо Кадиел, Ивелин Костова и незабравимия Стефан Данаилов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов