„Рисувани приказки с бате Ицо” на сцената на феста „Лято, кукли и приятели”

Мисия

06-08-2020, 10:54

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

 

          На 8 август, събота, от 11.00 часа на открита сцена  „Арт Лято” до художествена галерия „Борис Денев” във Велико Търново, Театър ВЕСЕЛ посреща поредния спектакъл от програмата на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”.

          Малък куклен театър от Варна ще представи „Рисувани приказки с бате Ицо”. Спектакълът е авторски проект на актьора Христо Колев, създаден по идея от телевизионните предавания „Вълшебства на стъкло” и „Рисувани приказки с бате Ицо”.                                                              

          Всички заедно ще си разкажем една много извeстна приказка. Ще рисуваме, ще пеем, и с много въображение, настроение и чувство за хумор ще си направим незабравимо куклено-театрално представление. „Рисувани приказки с бате Ицо” е спектакъл, представен от Христо Колев. В него по забавен и интересен начин  разказвачът и публиката представят една любима класическа приказка.

          Международният театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”, организиран от Куклен театър ВЕСЕЛ, се реализира с финансовата подкрепа на Община Велико Търново. Събитието е част от календара на културните събития на Общината. Входът е свободен!  



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов