Лятно кино под звездите представя днес „Замръзналото кралство 2“ - velikotarnovo.utre.bg

Лятно кино под звездите представя днес „Замръзналото кралство 2“

09 август 2020, 13:06 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

Прожекцията е от 21 ч. в Летния театър

„Лятно кино под звездите“ представя днес от 21 ч. в Летния театър във Велико Търново „Замръзналото кралство 2“. Приключенската анимация, вдъхновена от книгата „Снежната кралица“ на Ханс Кристиан Андерсен, чиято първа част се превърна в една от класиките на Дисни за всички времена, се завърна с изумителна нова част, която представя прелестна картина, вдъхновяваща динамика и шеметна история.

Нови опасности дебнат зад всеки ъгъл, и очакват обитателите на Арендел. Време е Елза, Анна и техните верни приятели да се изправят очи в очи с мистериозната тайна за тяхното кралство, която датира от древни времена. Миналото не е това, което познават, и изисква много кураж и дързост, за да се впуснат в неговите безкрайни загадки. Сериозни изпитания и челен сблъсък с непознатото очаква любимите ни герои, които за пореден път ще ни превърнат в част от приключението.

Какво се случва с магическите способности на Елза? Ще бъде ли магията достатъчна, за да „замръзне“ злото завинаги? Дали двете сестри ще се справят със сложните и непредсказуеми изненади на съдбата и миналото? Ще разберем заедно тази вечер, пътувайки смело през сезоните на любимата анимация.

Режисьори на Замръзналото кралство 2 са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист заедно с Алисън Шрьодер. Продуцент на филма е Питър Дел Веко.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета